2 de febrer del 2024

02.02.2024 Comentaris al NO de Junts a la Llei d'Amnistia -1-"'La "Tertúlia Proscrita": Totes les claus per a entendre el no de Junts a la llei d'amnistia" (video) L'enrevessat estat espanyol que no és de dret, i per això volem marxar.


 Aquest és el link a la 'Tertúlia Proscrita'  que avui compta amb Josep Casulleres Nualart i  Vicent Partal, que han fet aportacions molt interessants:
 
 
Josep Casulleras Nualart de Vilaweb havia publicat aquesta entrevista a Gonzalo Boye el 27.01.2024.  En Boye estava espantadíssim amb el redactat de la llei. De fet, aquesta negativa de Junts a acceptar l'actual Llei d'Amnistia ha fet surar molts problemes que m'havien passat desapercebuts. Aquesta entrevista en parla d'uns quants. Tot plegat és un gran embolic. Perquè és clar, cal redactar la llei tot mirant d'aturar en allò que es pugui, que serà aplicada en contra dels amnistiats catalans per segons quin jutgesAquí teniu l'enllaç:
 

 
Problemes que provenen de jutges que van a la seva, forcen els fets i amb aquest esperit presumiblement no aplicaran bé la Llei d'Amnistia. D'això s'en parla a l'altra entrevista que teniu penjada en el post següent amb els magistrats emèrits Martín Pallín i Pérez Royo. Exemple: "El juez García-Castellón encuentra 'indicios de terrorismo' en la causa tsunami (invasión del aeropuerto de Barcelona el 2019), detalle del que NADIE se había percatado hasta la fecha y han pasado 4 años".
 
 
 
 
 
>>  (29.01.2024)  'L'amnistia i els jutges que volen frenar-la'" per Carla Turró de l'ARA (vídeo 17min.)  Un resum molt bo de tots els problemes per tirar endavant la Llei d'Amnistia i que després s'apliqui bé.
 
 
 
 Repás històric que ens dona perspectiva, de l'actual embolic organitzat pel jutge García-Castellón, precisament durant la tramitació de la Llei d'Amnistia al Congreso. Un cas d'abús com un piano. Escolteu l'Enric Juliana en aquest video:
>> (27.01.2024) "La amnistía y el terrorismo" por Enric Juliana. Repàs d'altres casos de desordres públics a Espanya, sense que hagin tingut el títol de 'terrorisme'
 
 
 
 
 

 
_