8 de juny del 2021

Repassada de Gonzalo Boye a l'eurodiputat (9) de Ciutadans que va dirigir el suplicatori contra Puigdemont . Preguntes Freqüents de TV3. 5 juny 2021 (vídeo 16 min)

_

 [VÍDEO] Repassada de Boye a l’eurodiputat de Ciutadans que va dirigir el suplicatori contra Puigdemont (a la Comissió d'Afers Jurídics del Parlament Europeu, pas previ a la votació del ple, per llevar-lis la immunitat parlamentària - vegeu també la col.lecció d'articles numerats d'aquesta blog que segueix la lluita dels exiliats. Cuca de Llum)
 
L'advocat se sorprèn de "l'escàs rigor i nivell" d'Adrián Vázquez a l'hora d'explicar quines són les seves funcions com a president de la Comissió d'Afers Jurídics (del Parlament Europeu)
5.06.2021

Al "FAQS" entrevistem Gonzalo Boye, advocat dels eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, després que la justícia europea els hagi retornat la immunitat parlamentària.

 
  
NOTÍCIES RELACIONADES:

 >>> La meva experiència m’ha ensenyat que un pocavergonya en necessita un altre al davant, que arronsar-se davant d’un xulo(...) no serveix per apaivagar la seva agressivitat. 
 
 >>  03.06.2021-   El Comitè de Drets Humans (8) del Consell d’Europa  demana a Espanya que retiri les euroordres i alliberi els presos 
 
 

 

>>  14.05.2022 - "Corredors de fons". Anàlisi (6) de Gonzalo Boye a la recent sentència del TJUE

 

>>>  12.05.2021 -  Una sentència històrica del TJUE (5) obre una possible via de retorn dels exiliats

 

>>  9-13 de març 2021 -  "Informacions sobre el suplicatori (4) adreçat al Parlament Europeu. Avui s'ha publicat el resultat de la votació d'ahir: els tres diputats catalans han perdut la inmunitat, poden ser extradits a Espanya si els tribunals de Bèlgica i el TJUE ho permeten"

 
 
 

12.2019  al  23.02 2021  - Votació a la Comissió d'Afers Jurídics del Parlament Europeu.   Informacions sobre el suplicatori (2) adreçat al Parlament Europeu, perquè els 3 diputats catalans perdin la immunitat i puguin ser extradits a Espanya  v.5